Till undermeny Karta Kontakt

Aktuellt inom gator och vägar

Vägskylt, gatuarbete

Här hittar du information om aktuella gatuarbeten, grävningar, asfaltering, schaktning med mera

Järnvägskorsningen avstängd

Trafikverket stänger gatudelen av järnvägskorsningen från kl.23:00 torsdag 22 augusti till söndag morgon 25 augusti kl. 06:00. 

Kölängsvägen

I samband med pågående gatuarbeten vid nya Norrgårdens förskola kommer asfaltering i närområdet att utföras i etapper mellan vecka 24 och 26 samt mellan vecka 33 och 34.

Fibergrävning

Fibergrävning kommer att pågå under sommaren i centrala Knivsta samt i Västra Ängby. 

Södervägen

Pågående gatuarbeten föranledda av nya Centrum för Idrott och Kultur gör att framkomligheten i korsningen Forsbyvägen/Södervägen kommer att vara begränsad under perioden mellan vecka 22 och 35.

Gränsgatan/Brunnbyvägen

Ett arbete med att dra fram fjärrvärme till de nya fastigheterna intill S:t Maria i Alsike har påbörjats. Grävning kommer mestadels att ske mellan väg och gång- och cykelbana. Under en kort tid kommer Vråtorpsgatan att stängas av för trafik. 

Nya parkeringsregler i Alsike gäller från 11 juni 2018

Datumparkering kommer att införas i Alsike tätort, ett beslut från Knivsta kommun. De nya parkeringsreglerna gäller från måndag den 11 juni 2018. Datumparkering betyder att det är förbjudet att parkera på gatusidan med jämna husnummer vid jämna datum. Det är förbjudet att parkera på gatusidan med udda husnummer under udda dagar. Parkeringsförbudet gäller under veckans alla dagar måndag till söndag, mellan midnatt klockan 00:00 till och med klockan 17:00.

  • Senast uppdaterad 24 apr 2019