Till undermeny Karta Kontakt

Knivsta familjecentral

Visa karta
Adress: Kapellvägen 4, 741 30 Knivsta

Öppen mötesplats för alla familjer

Knivstas familjecentral erbjuder det mesta som familjer behöver. Du har tillgång till barnmorskemottagning, barnavårdscentral, öppen förskola, Svenska kyrkan, rådgivning och stöd från socialtjänsten samt andra vuxna och barn. Det är frivilligt, gratis och öppet för alla familjer att söka sig till de olika enheterna som utgör Knivsta familjecentral.

För föräldrar och blivande föräldrar

Familjecentralen är en mötesplats för vuxna med barn 0-6 år samt för blivande föräldrar. Vi finns till för att främja barnets hälsa, utveckling och trygghet. Erbjuda medicinskt, psykologiskt och socialt stöd samt någon att prata med om familjeliv och föräldrarollen. Här arbetar fler olika yrkeskategorier tillsammans för dig och ditt barns bästa: barnmorskor, distriktssköterskor, förskollärare, diakon, socionomer. Även läkare och psykolog finns att tillgå och andra yrkeskategorier. Det går bra att fråga om det mesta, vi finns till som stöd för er.

Du som förälder erbjuds att delta i föräldragrupp samt att socialtjänsten erbjuder föräldraskapsstödsprogram COPE för alla föräldrar med barn 3-12 år.

Information och anmälan till COPE hittar du i högerspalten.

  • Senast uppdaterad 11 dec 2018