Till undermeny Karta Kontakt

Knivsta Näringslivsgala 2019

Tillbaka till Näringslivskalender
Tid: torsdag 10 oktober kl 18:00 - kl 22:00
Plats: Tilassalen, kommunhuset

Under Knivsta Näringslivsgala riktar vi fokus mot den bredd av driftiga företagare, som finns runt om i kommunen och hyllar deras bedrifter. Priser delas ut i kategorierna Årets Knivstaföretagare och Årets samhällsengagerade näringslivsprofil.

Program

18:00 Mingel och bubblande dryck
18:45 Välkomsttal
19:00 Middag med underhållning och prisutdelning
22:00 (cirkatid) Minglet fortsätter på Stationshuset för den som vill

Under kvällen uppträder Kristina Gissler med sång och James McKie & Eva Viding Busell kör stand-up. Kvällens konferencier är Roger Hidström Germer.

Biljetter

Biljetter till Knivsta Näringslivsgala kan köpas fram till och med 4 oktober. Antalet platser är begränsat. Priset är ett självkostnadspris á 400 kr/person (priset är inklusive moms). Biljetten betalas via faktura. För att boka biljetter använder du länken i kolumnen till höger.

Syfte och arrangörer

Arrangörer till galan är Knivsta Företagarförening i samverkan med Knivsta kommun, Alsikebolaget, VD-nätverket och Nyföretagarcentrum. Syftet med galan är att skapa en mötesplats för företagare, stora som små, från olika branscher och att bygga gemenskap och stolthet över att vara företagare i Knivsta. Det handlar också om att rikta ljuset mot näringslivet och den viktiga funktion företagen har för Knivstas utveckling. Tanken är att galan ska växa och utökas med fler kategorier de kommande åren.
Huvudpartners för Näringslivsgalan 2019 är Handelsbanken och Swedbank.
Övriga partners: Almi Företagspartner, Företagsväxter, MarxMedia, & Stationshuset.


  • Senast uppdaterad 9 okt 2019