Till undermeny Karta Kontakt

Ledsagare åt 17 årig tjej

I Knivsta går framtidsandan att ta på. Läget mellan Stockholm och Uppsala är mycket attraktivt och Knivsta växer så det knakar. Vi bygger aktivt det hållbara samhället med närhet till både storstad och natur. Ta chansen att uppleva och utvecklas med Knivsta kommun - där framtiden bor.

Arbetsuppgifter

Vi söker en ledsagare åt en 17 årig tjej.

Önskemål är att du är en tjej 25-30 år som tycker om att träna och har sund inställning till kost.

Din uppgift som ledsagare är att underlätta för personen med funktionsnedsättning att bryta isolering. Genom personligt stöd hjälper du person att komma ut på olika aktiviteter utanför hemmet. Som ledsagare anpassar du dig efter brukarens behov och följer med på t ex bio, restaurant, gym

Kvalifikationer

Vi ser gärna att du arbetat med liknande uppdrag tidigare men främst att du kan engagera dig långsiktigt. Önskemål att du har någon form av erfarenhet utav olika funktionsvariationer.

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning Omfattning: Timavlönad

Ansökan

Ansök senast: 2019-07-31 Ange referens: A626108

Du kan söka detta jobb genom

Kontaktpersoner

Caroline Nordström, Samordnare018-34 72 92caroline.nordstrom@knivsta.se

Fackliga representanter

Övrig information

Knivsta kommun vill ta tillvara de kvaliteter som jämn könsfördelning och etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Använd länken i annonsen för att söka tjänsten. Skulle du behöva stöd når du supporten på

0771-10 10 29.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att höra av dig till kontaktpersonen i annonsen. Facklig kontakt nås via kommunens hemsida, rubriken "Lediga jobb".

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt personuppgiftslagen (PUL).

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

  • Senast uppdaterad 11 mar 2019