Till undermeny Karta Kontakt

Sjuksköterska Hemsjukvården

I Knivsta går framtidsandan att ta på. Läget mellan Stockholm och Uppsala, bara ett stenkast från Arlanda, är attraktivt och Knivsta växer så det knakar. Varje dag bygger vi aktivt det hållbara samhället med närhet till både storstad och vilsam natur. Vill du arbeta i en framtidskommun där du utvecklas och kan göra skillnad? Och sympatiserar du med våra gemensamma värderingar delaktighet, engagemang och tydlighet?

Välkommen till oss!

Arbetsuppgifter

I rollen som sjuksköterska för ordinärt boende ingår du i ett team med omvårdnadspersonal från hemtjänsten, arbetsterapeut och fysioterapeut. Ni arbetar tätt ihop och skapar och bibehåller goda relationer med de boende och anhöriga. Tillsammans har ni i uppgift att bland annat ge livskvalitet. Vi vill att du ser varje individ och har en förmåga att förstå vad varje person behöver.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med ett genuint intresse för hemsjukvård. För att passa bra för denna tjänst tror vi på att du är en person som är flexibel, hjälpsam, ansvarstagande och har god förmåga att kommunicera med andra.

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning Omfattning: Heltid

Ansökan

Ansök senast: 2019-11-24 Ange referens: A907163 - Kopia (2)

Du kan söka detta jobb genom

Kontaktpersoner

Jessica Augustsson, Enhetschef018-34 70 00jessica.augustsson@knivsta.se

Evelina Ullbrand, Enhetschef018-34 70 00evelina.ullbrand@knivsta.se

Fackliga representanter

Övrig information

Knivsta kommun vill ta tillvara de kvaliteter som jämn könsfördelning och etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Använd länken i annonsen för att söka tjänsten. Skulle du behöva stöd når du supporten på

0771-693 693.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att höra av dig till kontaktpersonen i annonsen.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt dataskyddsförordningen.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

  • Senast uppdaterad 11 mar 2019