Till undermeny Karta Kontakt

SOCIALSEKRETERARE , barn och unga

I Knivsta går framtidsandan att ta på. Läget mellan Stockholm och Uppsala, bara ett stenkast från Arlanda, är attraktivt och Knivsta växer så det knakar. Varje dag bygger vi aktivt det hållbara samhället med närhet till både storstad och vilsam natur. Vill du arbeta i en framtidskommun där du utvecklas och kan göra skillnad? Och sympatiserar du med våra gemensamma värderingar delaktighet, engagemang och tydlighet?

Välkommen till oss!

Knivsta, en lagom stor kommun och som medarbetare inom socialtjänsten så får du översikt och kontakt med medarbetare inom andra verksamheter. Du ser helheten.

Arbetsuppgifter

Vi söker nu en ny kollega för mottagning av anmälningar och genomförande av utredningar kring barn och unga. Enheten barn och unga - består av enhetschef, två gruppledare, en familjerättssekreterare och socialsekreterare i mottagning, som utredare, en familjehemssekreterare och placerade barns socialsekreterare.

Personalomsättningen har varit stor i verksamheten och vi arbetar nu för att skapa stabilitet, rättssäkerhet, bra arbetsmiljö och rekrytera kompetenta medarbetare.

Du förutsätts medverka i utvecklingen av verksamheten. Öppenvården är väl utvecklad i Knivsta och många av insatserna utförs där.

Kvalifikationer

Erfaren socionom och som vill bidra till goda möten med barn och ungdomar samt deras familjer. Du skapar lätt relationer, är nyfiken och har ett stort intresse för människor och det sociala arbetet. Du är strukturerad, du kan samarbeta och har förmåga att arbeta självständigt och under ledning, Meriterande är om du är BBIC-samordnare eller har andra vidareutbildningar som du praktiserar exempelvis signs of safety, MI och FREDA med flera.

B körkort är ett krav

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning Omfattning: Heltid

40 timmar / vecka.

Kontorstid vardagar - flextid

Ansökan

Ansök senast: 2019-11-24 Ange referens: A912448

Du kan söka detta jobb genom

Kontaktpersoner

Göran Lidström, tf enhetschef072 237 65 69018 34 74 80goran.lidstrom@knivsta.se

Fackliga representanter

Övrig information

Knivsta kommun vill ta tillvara de kvaliteter som jämn könsfördelning och etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Använd länken i annonsen för att söka tjänsten. Skulle du behöva stöd når du supporten på

0771-693 693.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att höra av dig till kontaktpersonen i annonsen.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt dataskyddsförordningen.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

  • Senast uppdaterad 11 mar 2019