Till undermeny Karta Kontakt

Sjukgymnast/Fysioterapeut

I Knivsta går framtidsandan att ta på. Läget mellan Stockholm och Uppsala, bara ett stenkast från Arlanda, är attraktivt och Knivsta växer så det knakar. Varje dag bygger vi aktivt det hållbara samhället med närhet till både storstad och vilsam natur. Vill du arbeta i en framtidskommun där du utvecklas och kan göra skillnad? Och sympatiserar du med våra gemensamma värderingar delaktighet, engagemang och tydlighet?

Välkommen till oss!

Vi söker en fysioterapeut till enheten för hemsjukvård och rehabilitering i Knivsta kommun. Kommunens fysioterapeuter, arbetsterapeuter och sjuksköterskor är organiserade i en gemensam enhet som ansvarar för åtgärder till personer i särskilt, ordinärt boende, demens boende, LSS och ett antal gruppboende.

Arbetsuppgifter

Vi arbetar i team med både sjuksköterska, fysioterapeut och arbetsterapeut tillsammans med övrig omvårdnadspersonal. I fysioterapeutens arbetsuppgifter ingår bedömningar, behandlingar och förskrivning av hjälpmedel det ingår även att utbilda samt handleda personal och ha en god kontakt med kundens kontaktnät.

Vi söker nu dig som är intresserad att arbeta mot särskilt boende med avdelningar inriktade på demens, omvårdnad samt kortids.

Arbetet innebär ett gott och nära samarbete med chefer och medarbetare i de olika verksamheterna. Att vara delaktig och engagerad i utvecklingen och uppbyggnaden av vår verksamhet är också en viktig arbetsuppgift.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjukgymnast/fysioterapeut som har en god yrkeskunskap samt är intresserad av att arbeta med våra kunders varierande och individuella behov.

Arbetet kräver att du har en förmåga att göra egna bedömningar och fatta egna beslut. En god förmåga att arbeta självständigt och kunna strukturera ditt arbete är nödvändig samt även

förmåga att kommunicera med andra.

Kunskaper i Prator och HUL-portal är meriterande.

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning Omfattning: Heltid

Heltid/dagtid

Ansökan

Ansök senast: 2019-07-31 Ange referens: A886746

Du kan söka detta jobb genom

Kontaktpersoner

Evelina Ullbrand, Enhetschef018-34 70 00evelina.ullbrand@knivsta.se

Fackliga representanter

Övrig information

Knivsta kommun vill ta tillvara de kvaliteter som jämn könsfördelning och etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Använd länken i annonsen för att söka tjänsten. Skulle du behöva stöd når du supporten på

0771-693 693.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att höra av dig till kontaktpersonen i annonsen.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt dataskyddsförordningen.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

  • Senast uppdaterad 11 mar 2019