Till undermeny Karta Kontakt

Aktuellt - Knivsta Näringslivsgala

Logotyp Knivsta Näringslivsgala 2018

 

Den 11 oktober arrangeras den första Näringslivsgalan i Knivsta. En kväll för att hylla alla de driftiga företag som finns i vår kommun och det värde de skapar varje dag.

Pristutdelning

Under denna första gala kommer det koras vinnare i två kategorier, Årets Knivstaföretagare och Årets samhällsengagerade näringslivsprofil. Du kan fram till den 31 augusti nominera dina kandidater. Mer om kriterier och hur du nominerar finns under rubriken nominera.

Om galakvällen 11 oktober

18:30 öppnar dörrarna för mingel och bubblande dryck. Under kvällen blir det middag med underhållning och prisutdelning. För den som vill fortsätter nätverkandet och firandet sedan på Stationshuset. Ett mer utförligt program kommer att presenteras under september och då öppnar också anmälan.

Syfte och arrangörer

Initiativtagare och arrangörer till galan är Knivsta kommun, Alsikebolaget, VD-nätverket, Knivsta Företagarförening och Nyföretagarcentrum. Syftet med galan är att skapa en mötesplats för företagare, stora som små, från olika branscher och att bygga gemenskap och stolthet över att vara företagare i Knivsta. Det handlar också om att rikta ljuset mot näringslivet och den viktiga funktion företagen har för Knivstas utveckling. Tanken är att galan ska växa och utökas med fler kategorier de kommande åren.
Huvudpartners för Näringslivsgalan 2018 är Handelsbanken och Swedbank.

  • Senast uppdaterad 3 jul 2018