Sommarlovsprogrammet 2019

sommarlov fötter i gräset 420

Sommarlovet är snart här! På onsdag 12 juni drar kommunens fullspäckade sommarlovsprogram igång och inleds med stor sommarfest för alla barn och unga vid Särstabadet.

Därefter är det fullt schema hela sommaren med aktiviteter flera dagar i veckan. Under juni, juli och augusti kan du bland annat spela bingo, delta i minigolfturnering, testa stand up paddle board, vara med på sommarläsning, titta på utomhusbio, dansa zumba, prova på olika aktiviteter i nya CIK, åka på fiskeresa och delta på läger vid Eda.

Se hela sommarlovsprogrammet i länken till höger. Programmet kommer att fyllas på med nya aktiviteter efter hand, så håll dig uppdaterad under sommaren!

PS. Nytt för i år är att Särstastugan vid Särstabadet drivs av Kultur och fritid på kommunen. Stugan håller öppet måndag-söndag klockan 10.00-20.00 hela lovet och erbjuder lättare förtäring som glass, toast och dryck. Vid Särstastugan kan du också spela minigolf och låna fotboll, volleyboll, kubb och andra spel.

Glad sommar!

• Senast uppdaterad 10 jun 2019