Dags att söka feriearbete

2019-02-26

sommarjobb park

Knivsta kommun erbjuder feriearbete till dig som är folkbokförd i Knivsta kommun och som går i årskurs 9 i grundskolan eller på gymnasiet årskurs 1. De arbetsområden som du har möjlighet att testa är inom vård och omsorg, barnomsorg, parkarbete samt kultur och fritid. Knivsta kommun erbjuder varje år feriearbete till ungdomar i kommunen och förhoppningen är att du som ung ska få en god inblick i arbetslivet.

Tre arbetsperioder mellan vecka 25 och 33

Mellan vecka 25 och vecka 33 erbjuder kommunen tre arbetsperioder av kommunalt feriearbete. Varje arbetsperiod pågår i cirka tre veckor med maximalt 90 timmar arbete. Arbetstiden är fördelad på sex timmar/dag plus lunch. När du ansöker väljer du att få arbeta en av dessa perioder. Till varje period utlottas ett visst antal platser.

Ansökan är öppen från 1 mars till 31 mars

För att du ska kunna delta i utlottningen av platserna måste vi ha din intresseanmälan senast 31 mars 2019. Läs mer om feriearbetet och hur du anmäler intresse i länkarna till höger.

Varmt välkommen med din ansökan!

Har du några frågor kontakta:

Arbetsmarknadssekreterare Karin Falk
Nummer till växeln: 018-34 00 00,
E-post: karin.falk@knivsta.se

Skriv "Feriearbete" i ämnesraden vid frågor eller funderingar.

• Senast uppdaterad 26 feb 2019