Till undermeny Karta Kontakt

Leg. Sjuksköterska natt

I Knivsta går framtidsandan att ta på. Läget mellan Stockholm och Uppsala, bara ett stenkast från Arlanda, är attraktivt och Knivsta växer så det knakar. Varje dag bygger vi aktivt det hållbara samhället med närhet till både storstad och vilsam natur. Vill du arbeta i en framtidskommun där du utvecklas och kan göra skillnad? Och sympatiserar du med våra gemensamma värderingar delaktighet, engagemang och tydlighet?

Välkommen till oss!

Vi söker en sjuksköterska till enheten för hemsjukvård och rehabilitering i Knivsta kommun. Kommunens sjuksköterskor, fysioterapeuter och arbetsterapeuter är organiserade i en gemensam enhet som ansvarar för åtgärder till personer i särskilt, ordinärt boende, demens boende, LSS och ett antal gruppboende.

Arbetsuppgifter

Som sjuksköterska på natten har du ansvar för hemsjukvård i ordinärt boende, inom särskilt boende med demens-, omvårdnads-och korttidsenhet, inom funktionshinderområdet med LSS och socialpsykiatri. Du utför akuta insatser samt de planerade insatser som måste ske med hjälp av omvårdnadspersonalen. Som sjuksköterska hos oss är du medicinskt ansvarig och leder arbetet för omvårdnadspersonalen när behovet finns, därför är det viktigt att du är beredd att ta en ledande roll i arbetet. Hos oss kommer du att bli skicklig på att iaktta, kommunicera och uppmärksamma patientens behov och få den kliniska blicken. Arbetet är mycket varierande.

Kvalifikationer

-Du är grundutbildad sjuksköterska eller specialistutbildad sjuksköterska och tidigare erfarenhet ses som meriterande men är inget krav.

-Vi söker dig som är initiativtagande och som har en god samarbetsförmåga samt är positiv till att delta i kvalitets- och utvecklingsarbete.

- Körkort är ett krav

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning Omfattning: Heltid

Heltid natt

Ansökan

Ansök senast: 2019-07-14 Ange referens: A886747

Du kan söka detta jobb genom

Kontaktpersoner

Evelina Ullbrand, Enhetschef018-34 70 00evelina.ullbrand@knivsta.se

Fackliga representanter

Övrig information

Knivsta kommun vill ta tillvara de kvaliteter som jämn könsfördelning och etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Använd länken i annonsen för att söka tjänsten. Skulle du behöva stöd når du supporten på

0771-693 693.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att höra av dig till kontaktpersonen i annonsen.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt dataskyddsförordningen.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

  • Senast uppdaterad 20 aug 2015