Till undermeny Karta Kontakt

Drömjobbet för dig?

I Knivsta går framtidsandan att ta på. Läget mellan Stockholm och Uppsala, bara ett stenkast från Arlanda, är attraktivt och Knivsta växer så det knakar. Varje dag bygger vi aktivt det hållbara samhället med närhet till både storstad och vilsam natur. Vill du arbeta i en framtidskommun där du utvecklas och kan göra skillnad? Och sympatiserar du med våra gemensamma värderingar delaktighet, engagemang och tydlighet?

Välkommen till oss!

Fritid- och kulturkontoret arbetar för kultur- och fritidsfrågor i Knivsta kommun genom sex olika verksamheter; Kulturskolan, Biblioteket, Idrott- och fritidsanläggningar, Allmän kultur- och allmän fritidsverksamhet samt Ungdomsverksamheten.

Under 2019 och 2020 kommer Knivstas nya mötesplats; Knivsta Centrum för idrott och kultur (CIK) att invigas och Fritid- och kulturkontoret får därmed en ny anläggning att skapa meningsfull verksamhet för Knivstaborna att vara, verka och växa. CIK innehåller sporthallar, kampsportslokaler, en scen, ishall, restaurang och allmänna ytor. Anläggningen invigs i etapper med start våren 2019.

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som gillar utmaningar och som vill bidra till utveckling av framtidens mötesplats. Du kommer arbeta i en kreativ och välkomnande miljö där berikande upplevelser med hållbarhet i fokus skapas genom att låta idrott och kultur mötas.

Inför att CIK tas i drift söker vi nu ett antal personer som ska arbeta inom kultur och fritids verksamheter med bas i den nya anläggningen.

Vi söker dig som har erfarenhet av arbete med anläggningar, scenteknik, fastighetsteknik, ishalls/sporthallsarbete, vaktmästeri eller annat som bedöms relevant av arbetsgivaren.

Kvalifikationer

Som person är du självgående och ordningsam eftersom arbetet innehåller många olika uppgifter. Du är serviceinriktad och förstår vikten av god kommunikation med såväl människor i alla åldrar och olika bakgrunder som kollegor. Du är lyhörd och uppmärksam samt noggrann och lösningsorienterad. Rollen kräver god samarbetsförmåga då funktionen har många kontaktytor såväl internt som externt. Vi söker dig med positiv energi som vågar tänka nytt och vill utveckla verksamheten och har ett stort intresse och kontaktnät inom idrott och kulturområdet. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Våra värdeord Delaktighet, Engagemang och Tydlighet går som en röd tråd i ditt uppdrag.

Vi erbjuder dig att:

• Ingå i en kreativ och ambitiös arbetsgrupp

• Arbeta med varierade arbetsuppgifter

• Fortbildas och utvecklas i din yrkesroll

• Få möjlighet att påverka och forma ditt arbete

Vilka är dina styrkor som du tar med dig in i CIKs verksamhet och utveckling?

Intervjuer sker löpande, sök därför direkt om annonsen fångat ditt intresse!

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning Omfattning: Heltid / deltid

Ansökan

Ansök senast: 2019-09-30 Ange referens: A872851

Du kan söka detta jobb genom

Kontaktpersoner

Carina Nordlander, Chef0702-84 21 62018-34 70 77carina.nordlander@knivsta.se

Kristina Hadziresic, Kulturchef018-347835kristina.hadziresic@knivsta.se

Fackliga representanter

Agnes Jonsson, Kommunal, 010- 442 82 37

Övrig information

Knivsta kommun vill ta tillvara de kvaliteter som jämn könsfördelning och etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Använd länken i annonsen för att söka tjänsten. Skulle du behöva stöd når du supporten på

0771-693 693.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att höra av dig till kontaktpersonen i annonsen.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt dataskyddsförordningen.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

  • Senast uppdaterad 20 aug 2015