Till undermeny Karta Kontakt

Dialog och synpunkter

 

Det är viktigt med en öppen dialog mellan politiker, förvaltning och invånare. Det är också viktigt för kommunen att få veta vad du tycker om vår service. Klicka dig vidare till mer information via menyn till vänster, eller läs vidare här på sidan för en kort introduktion.

 

Delta i Medborgarrådet

Kommunens folkvalda politiker vill utveckla medborgardialogen och pröva nya vägar för att få in kunskap, åsikter och nya perspektiv kring kommunens utveckling. Därför bjuder kommunen in dig som bor i kommunen att delta i Medborgarrådet. Det är en ny dialogform sammansatt av en större panel för digitala enkäter kompletterad med mindre fokusgrupper för fördjupade samtal.

Lämna ett Knivstaförslag

Knivstaförslaget är till för dig som bor eller verkar i Knivsta och som har en idé till politikerna om hur Knivsta kan utvecklas och förbättras. Du kan komma med egna förslag, rösta på andras förslag eller bara följa flödet av idéer på Knivstaförslagets digitala portal. 

Lämna synpunkter om den kommunala verksamheten

Om du är nöjd eller missnöjd, eller om du har synpunkter på den kommunala servicen är det viktigt för oss att du berättar det. Alla synpunkter välkomnas. De hjälper oss att förbättra och utveckla våra verksamheter. 

Öppna möten

Ibland bjuder kommunen in till öppna möten - eller andra typer av träffar - i olika frågor. Ofta handlar det om frågor som rör kommunens långsiktiga fysiska planering. När vi bjuder in till möten informerar vi genom annonser i lokaltidning och via vår webb och sociala medier.

 

  • Senast uppdaterad 19 nov 2019