Till undermeny Karta Kontakt

Boka lokal

Föreningar och i vissa fall privatpersoner kan hyra ett flertal av kommunens lokaler då de inte används av den ordinarie verksamheten. Lokalerna är lämpliga för diverse sammanträden, idrottsaktiviteter, kursverksamhet, fester och evenemang. 

Observera att kommunhusets lokaler endast får hyras av föreningar, ideella organisationer och nätverk. 
För övrig information om regler och policys se kommunens lokaluthyrningsprinciper för idrottslokaler under mer information till höger.

 

Sök lediga tider

Nu kan du på egen hand söka efter lediga tider i de flesta av kommunens lokaler i vårt lokalbokningsprogram, undantaget är mötesrummen i Kommunhuset.
Se länk till höger under e-tjänster.

Kommunhuset och skollokaler

Bokning av kommunhusets lokaler samt skollokaler inklusive mindre gymnastiksalar gör du hos Kontaktcenter på tel 018- 34 70 00, eller e-post bokning@knivsta.se.
Information om rum och priser, se prislistan i länken under mer information. Till höger finns även de blanketter som ska användas. Den ifyllda blanketten kan du lämna direkt till Kontaktcenter som hjälper dig med bokningen.
Våra öppettider till Kontaktcenter hittar du genom att klicka på länken nedan.
Kontaktcenter Knivsta kommun

Sporthallar, simhall och konstgräsplan

Om du vill boka någon av Hälsohusets lokaler, Alsike sporthall eller konstgräsplanen i Alsike ska du vända dig direkt till Hälsohuset, tel 018-34 77 30, eller e-post bokning.halsohuset@knivsta.se.
Du kan också skicka en bokningsförfrågan direkt när du har sökt fram ledig tid i lokalbokningsprogrammet (se under e-tjänster). 
Information om vilka anläggningar som du kan boka samt priset för det hittar du i prislistan i länken under mer information.  
Säsongsbokningarna av sporthallarna i Hälsohuset och Alsike ska vara inne senast 30 april.

 

Allmänt om bokning och avbokning

Tänk på att vara ute i god tid så att du säkert får den lokal som du vill hyra. Om du vill ha tillgång till en lokal under regelbundet återkommande tider, kan det vara bra att schemaboka, så att du eller din förening garanteras tillgång till lokalen under den bokade tiden. För att kunna avboka en lokal utan kostnad, så måste du höra av dig två arbetsdagar före aktuellt datum.

 

Priser

Priserna varierar på lokalens storlek, antalet timmar samt vem som hyr. Föreningar med aktiviteter för barn och ungdomar betalar generellt sett mindre än privatpersoner och föreningar som vänder sig till vuxna. Till höger finner du detaljerade listor som innehåller de lokaler som kommunen hyr ut samt hur mycket de kostar. 

 

  • Senast uppdaterad 8 nov 2017